062 44 88 44

(pon - pet 8-16)

Dozivljaji

Vaša korpa je prazna

Rezervacije termina

Rezervacije

Rezervacije doživljaja je neophodno uraditi najkasnije u terminu koji je naveden u instrukcijama koje ste dobili prilikom kupovine doživljaja, a najmanje 4 nedelje pre isteka roka važenja vaučera ili pre isteka sezone u kojoj se doživljaj pruža, u zavisnosti, šta nastane pre.

Doživljaj se ne može zakazati u terminu posle isteka roka važenja vaučera ili sezone u kojoj se doživljaj pruža.

Rezervacija se obavlja na način, koji je naveden u dodatnim informacijama u internet prodavnici, i koje se dobijaju uz vaučer, ili su navedene na samom vaučeru.

Korišćenjem web stranice Doživljaji.rs klijent potvrđuje da je saglasan sa uslovima vezanim za rezervacije.

Storno rezervacije od strane Dobavljača ili Doživljaji.rs

(i)            Ukoliko Dobavljač ili Doživljaji.rs storniraju rezervaciju više od 3 radna dana pre dogovorenog termina, klijent ili korisnik imaju pravo na novu rezervaciju u roku važenja vaučera

(ii)           Ukoliko Dobavljač ili Doživljaji.rs storniraju rezervaciju u periodu od 3 radna dana do dogovorenog termina ili kraćem, klijent ili korisnik imaju pravo na novu rezervaciju u roku važenja vaučera i pravo na popust na sledeću kupovinu istog doživljaja.

(iii)          Ukoliko Dobavljač ili Doživljaji.rs storniraju rezervaciju zbog više sile, koja onemogućava pružanje doživljaja, naročito zbog loših vremenskih uslova, klijent ili korisnik imaju pravo na novu rezervaciju u roku važenja vaučera, ali bez prava na popust.

Storno rezervacije od strane Klijenta ili Korisnika

(i)            Ukoliko Klijent ili Korisnik storniraju rezervaciju u periodu više od 3 radna dana pre dogovorenog termina, klijent ili korisnik imaju pravo na novu rezervaciju u roku važenja vaučera

(ii)           Ukoliko Klijent ili Korisnik storniraju rezervaciju u periodu manje 3 radna dana do 1 dan pre dogovorenog termina, ukoliko je moguće, doživljaj će biti pružen u novom terminu, ili će vaučer prestati da važi, u slučaju da doživljaj nije moguće pružiti ili se Klijent ili Korisnik ne pojave u dogovorenom terminu na dogovorenom mestu.

Ukoliko Doživljaji.rs u internet prodavnici kod konkretnog doživljaja i u dodatnim informacijama, koje se dobijaju uz vaučer, navedu druge uslove rezervacije i storna, uslovi navedeni u internet prodavnici i na dodatnim informacijama koje se dobijaju uz vaučer za konkretni doživljaj imaju prednost u odnosu nad gore navedenim uslovima.

Klijent ili Korisnik će koristiti doživljaj isključivo na sopstvenu odgovornost. Klijent ili Korisnik su u obavezi da dođu o sopstvenom trošku na dogovoreno mesto i u dogovorenom terminu na mesto pružanja doživljaja.

Klijent ili Korisnik će se dobavljaču identifikovati putem važećeg vaučera. Ukoliko Klijent ili Korisnik ne pokažu Dobavljaču važeći vaučer, doživljaj im neće biti pružen.

Doživljaji

Počnite sa nama da živite!

Ukoliko imate neka pitanja, na koja niste našli odgovor, ne oklevajte i kontaktirajte nas. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

E-bank by
BANCA INTESA

Poklon možete imati već
za nekoliko minuta

Brza isporuka, odmah na e-mail
ili dan kasnije pouzećem

Vaučer važi
12 meseci

Zamena vaučera u roku od
30 dana je besplatna

Ekskluzivno poklon
pakovanje

Banka Intesa
Visa Master Card Maestro
Visa Verified Master Card Verified

062 44 88 44 (pon - pet 8-16)

Ostanite sa nama u kontaktu

Copyright © 2018 ---- Doživljaji d.o.o. --- sva prava zadržana