062 44 88 44

(pon - pet 8-16)

Dozivljaji

Vaša korpa je prazna

Reklamacije

Reklamacije doživljaja klijent ili korisnik mora poslati u pisanoj formi bez nepotrebnog odlaganja nakon što je nastao razlog za reklamaciju, najkasnije u roku od 5 kalendarskih dana od pružanja doživljaja, slanjem pismena preporučeno na adresu sedišta Doživljaji.rs ili predavanjem lično na adresi sedišta Doživljaji.rs.

Reklamacije doživljaja koje budu istaknute nakon navedenog roka Dozivljaji.rs neće uzeti u razmatranje. Klijent ili korisnik imaju pravo na kompenzaciju za nedostatke, i to smanjenjem cene, ponavljanjem doživljaja ili vraćanjem novca.

Prilikom reklamacije Klijent ili Korisnik moraju navesti broj vaučera, i opis razloga za reklamaciju. Klijent ili korisnik su dužni da prikupe dokaze o nedostacima (fotografije, video, izjave, itd), i dostavljaju ih zajedno sa reklamacijom Dožviljaji.rs.

Doživljaji.rs su dužni da Klijentu ili korisniku izdaju pismenu potvrdu o reklamaciji, na šta se reklamacija Klijenta ili korisnika odnosi, zahtev Klijenta ili korisnika u pogledu kompenzacije, datum kada je Klijent ili Korisnik predao reklamaciju, načinu rešavanja reklamacije, kao i potvrdu da je reklamacija rešena ili pismeno objašnjenje zašto je reklamacija odbijena.

Doživljaji.rs su u obavezi da o reklamaciji odluče najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema. Ukoliko Klijent ili Korisnik ne iskoriste, bez krivice Dozivljaja.rs, vaučer na vreme, nemaju pravo na kompenzaciju. Reklamacije se rešavaju u sedištu privrednog društva Dozivljaji.rs

Doživljaji

Počnite sa nama da živite!

Ukoliko imate neka pitanja, na koja niste našli odgovor, ne oklevajte i kontaktirajte nas. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

E-bank by
BANCA INTESA

Poklon možete imati već
za nekoliko minuta

Brza isporuka, odmah na e-mail
ili dan kasnije pouzećem

Vaučer važi
12 meseci

Zamena vaučera u roku od
30 dana je besplatna

Ekskluzivno poklon
pakovanje

Banka Intesa
Visa Master Card Maestro
Visa Verified Master Card Verified

062 44 88 44 (pon - pet 8-16)

Ostanite sa nama u kontaktu

Copyright © 2018 ---- Doživljaji d.o.o. --- sva prava zadržana