062 44 88 44

(pon - pet 8-16)

Dozivljaji

Vaša korpa je prazna

O nama

Koliko puta ste do sad na poklon dobili garderobu, nakit, sat ili neku sličnu stvar? Koliko tih stvari vas je učinilo ispunjenima i srećnima? Koliko njih se sećate i koliko njih je postalo deo vaših nezaboravnih uspomena?

Kod nas nećete naći takve poklone, mi vam dajemo doživljaje koji su više od poklona. Originalnost, emocije i ispunjeni snovi su samo neki od razloga zašto nekome treba pokloniti doživljaj, a u našoj online prodavnici možete naći doživljaje za same sebe i za vama drage osobe.

Naš cilj je da inspirišemo milione ljudi (a kasnije bar jednu milijardu), da zbog malih i velikih doživljaja probude najbolje u sebi, da ispune svoje snove, da žive i uživaju, da svoje doživljaje dele, da nadmaše sami sebe, da nađu vreme za svoje najbliže osobe i tako unaprede sebe, svoj život i svoju okolinu.

Donosimo vam doživljaje koji ce prevazići vaša očekivanja, zbog kojih ćete ostati bez daha, koji ce vam izmamiti osmeh na lice i naterati život da vam jurne u vene. Doživljaje, koje ćete voleti, koje ćete hteti da doživite ponovo, koje ćete rado pamtiti i kojih ćete se sećati do kraja života.

Želimo da u vama probudimo hrabrost da budete bolji i podržimo vašu odlučnost da uradite stvari koje želite, da prevaziđete strah od nepoznatog, da nađete motivaciju za promene i da shvatite da svoju srećnu budućnost stvarate već sada, i da niko drugi to neće uraditi umesto vas.

Želimo da sami otkrijete zašto su doživljaji mnogo bolji i kvalitetniji od materijalnih poklona koji često stvaraju samo „jednokratni“ osećaj radosti. Želimo da otkrijete zašto se doživljaji pretvaraju u nezaboravna iskustva o kojima ćete svima rado pričati.

Želimo da se najlepših doživljaja sećate dugi niz godina!

Doživljaji

Počnite sa nama da živite!

Ukoliko imate neka pitanja, na koja niste našli odgovor, ne oklevajte i kontaktirajte nas. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

E-bank by
BANCA INTESA

Poklon možete imati već
za nekoliko minuta

Brza isporuka, odmah na e-mail
ili dan kasnije pouzećem

Vaučer važi
12 meseci

Zamena vaučera u roku od
30 dana je besplatna

Ekskluzivno poklon
pakovanje

Banka Intesa
Visa Master Card Maestro
Visa Verified Master Card Verified

062 44 88 44 (pon - pet 8-16)

Ostanite sa nama u kontaktu

Copyright © 2018 ---- Doživljaji d.o.o. --- sva prava zadržana