062 44 88 44

(pon - pet 8-16)

Dozivljaji

Vaša korpa je prazna

O nama

Koliko puta ste do sad na poklon dobili garderobu, nakit, sat ili neku sličnu stvar? Koliko tih stvari vas je učinilo ispunjenima i srećnima? Koliko njih se sećate i koliko njih je postalo deo vaših nezaboravnih uspomena?

Kod nas nećete naći takve poklone, mi vam dajemo doživljaje koji su više od poklona. Originalnost, emocije i ispunjeni snovi su samo neki od razloga zašto nekome treba pokloniti doživljaj, a u našoj online prodavnici možete naći doživljaje za sebe i za vama drage osobe.

Naš cilj je da inspirišemo milione ljudi (a kasnije bar jednu milijardu), da zbog malih i velikih doživljaja probude najbolje u sebi, da ispune svoje snove, da žive i uživaju, da svoje doživljaje dele, da nadmaše sami sebe, da nađu vreme za svoje najbliže osobe i tako unaprede sebe, svoj život i svoju okolinu.

Donosimo vam doživljaje koji ce prevazići vaša očekivanja, zbog kojih ćete ostati bez daha, koji ce vam izmamiti osmeh na lice i naterati život da vam jurne u vene. Doživljaje, koje ćete voleti, koje ćete hteti da doživite ponovo, koje ćete rado pamtiti i kojih ćete se sećati do kraja života.

Želimo da u vama probudimo hrabrost da budete bolji i podržimo vašu odlučnost da uradite stvari koje želite, da prevaziđete strah od nepoznatog, da nađete motivaciju za promene i da shvatite da svoju srećnu budućnost stvarate već sada, i da niko drugi to neće uraditi umesto vas.

Želimo da sami otkrijete zašto su doživljaji mnogo bolji i kvalitetniji od materijalnih poklona koji često stvaraju samo „jednokratni“ osećaj radosti. Želimo da otkrijete zašto se doživljaji pretvaraju u nezaboravna iskustva o kojima ćete svima rado pričati.

Želimo da se Vi, i vama drage osobe najlepših doživljaja sećate dugi niz godina!

Doživljaji

Počnite sa nama da živite!

Ukoliko imate neka pitanja, na koja niste našli odgovor, ne oklevajte i kontaktirajte nas. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

E-bank by
BANCA INTESA

Poklon možete imati već
za nekoliko minuta

Brza isporuka, odmah na e-mail
ili dan kasnije pouzećem

Vaučer važi
12 meseci

Zamena vaučera u roku od
30 dana je besplatna

Ekskluzivno poklon
pakovanje

Banka Intesa
Visa Master Card Maestro
Visa Verified Master Card Verified

062 44 88 44 (pon - pet 8-16)

Ostanite sa nama u kontaktu

Copyright © 2018 ---- Doživljaji d.o.o. --- sva prava zadržana