062 44 88 44

(pon - pet 8-16)

Dozivljaji

Vaša korpa je prazna

Top 5 poklona za muškarca za Dan zaljubljenih

Top 5 poklona za muškarca za Dan zaljubljenih

 Tražite poklon za Dan zaljubljenih za njega, a sve vam izgleda prevaziđeno i obično? Parfem, majica, omiljena knjiga nije nešto što će pamtiti celog života. Doživljaj jeste, jer je to više od poklona, to je iskustvo koje se pamti celog života.

Ovo su top 5 predloga za poklon za Dan zaljubljenih koji neće ostaviti ravnodušnog nijednog muškarca:

  1. Vožnja kvada

Ako je vaš muškarac ljubitelj adrenalina, ovo je pravi doživljaj za njega! Onaj ko je jednom vozio kvad, mora ga voziti opet. Vožnja u ovom drumskom monstrumu daje pravi adrenalin i brzinu kakvom je oduvek želeo da vozi. Vožnja je namenjena njemu, a ti možeš da ga gledaš dok uživa u svom poklonu za Dan zaljubljenih!

  1. Poseta Craft pivari sa degustacijom

Vaš dragi pored vas najviše na svetu voli pivo? Priuštite mu nezaboravan poklon, posetu Craft pivari sa DEGUSTACIJOM! Saznaće kako se tačno pravi pivo uz degustaciju različitih vrsta piva i naučiti mnogo toga o istoriji, ali i o razvoju tehnologija koje su modernizovale proizvodnju njegovog omiljenog napitka.

  1. Panoramski let helikopterom

On je najsrećniji kada je slobodan? Panoramski let helikopterom će mu pružiti osećaj neverovatne slobode.

Pomoću propelera, helikopter može da se spusti i leti uspravno i da obavlja druge manevre koje avion ne može. Garantujemo vam da će biti na sedmom nebu. Leteće iznad različitih pejzaža, iznad sela i gradova i uživati u pogledu dok drži vas za ruku, jer u ovom doživljaju možete uživati i zajedno.

  1. Pucanje iz pištolja

Vaš muškarac obožava akcione filmove i igrice, oružje ali nikad nije imao priliku da puca iz pištolja? Od posebne opreme mu je potrebno samo dobro raspoloženje i bujna mašta, jer svu prateću opremu će dobiti u streljani. Pružite mu osećaj superheroja i spasioca uz pištolje kao što su Beretta, CZ 99, Glock, Zastava M83, a za one kojima su pištolji prevaziđeni, imamo i posebnu poslasticu za velike ljubitelje pucanja - hekler.

5. Simulator leta

On celog života mašta o tome da bude pilot, zna sve tipove aviona napamet, svaki put kada čuje zvuk aviona pogleda u nebo? Poklonite mu doživljaj koji će pamtiti celog života- osećaj da je pilot! Simulator je replika aviona tipa Boeing 737-800, najprodavanijeg aviona nove generacije. Većina zemalja ga koristi u svojim flotama, maksimalna visina leta je 40.000 stopa, brzina 860 km/h, maksimalni broj putnika 183 uz 6 članova posade.

Izreka kaže: ‘’Bogat nije onaj ko puno ima, već ko puno daje.’’ Savršen poklon za muškarca ne mora da bude skup, ali mora da se pamti. Zato mu poklonite nezaboravan doživljaj.

E-bank by
BANCA INTESA

Poklon možete imati već
za nekoliko minuta

Brza isporuka, odmah na e-mail
ili dan kasnije pouzećem

Vaučer važi
12 meseci

Zamena vaučera u roku od
30 dana je besplatna

Ekskluzivno poklon
pakovanje

Banka Intesa
Visa Master Card Maestro
Visa Verified Master Card Verified

062 44 88 44 (pon - pet 8-16)

Ostanite sa nama u kontaktu

Copyright © 2018 ---- Doživljaji d.o.o. --- sva prava zadržana