062 44 88 44

(pon - pet 8-16)

Dozivljaji

Vaša korpa je prazna

Top 5 neobičnih poklona za 8. mart

8. mart se samo što nije i verovatno nemate predstavu šta biste poklonili dragim ženama u svom okruženju. Ako su vam neophodne ideje koje bi zaista pokazale svu Vašu ljubav i poštovanje prema njima, na pravom ste mestu. Spremili smo top 5 neobičnih poklona za 8. mart.

1. PANORAMSKI LET HELIKOPTEROM

Poklon za 8.mart kao iz najboljih holivudskih filmova! Zamislite prizor gde oboje dok letite iznad grada i posmatrate predele, držeći se za ruke. Kombinacija romantične atmosfere i adrenalina tokom vožnje helikopterom će učiniti da vaša lepša polovina ovaj 8. mart pamti do kraja života.

2. SPA TRETMANI - NAJBOLJE OD ODMORA

Bilo da hoćete da obradujete mamu, suprugu, sestru, drugaricu ili koleginicu, ovo je jedan od najboljih i najkorisnijih poklona. Spa tretman je najomiljeniji poklon jer je odličan način da draga osoba na par sati zaboravi sve brige i maksimalno se opusti.

3. TANDEM SKOK SA 3.000M

Ovo je osmomartovski poklon koji se definitivno pamti i prepričava! Pokloni tandem skok iz aviona sa visine od 3.000 metara! Skokovi se obavljaju iz aviona Cessna 182, naravno, sa instruktorom! Let avionom traje oko 15 minuta, sledi skok i slobodan pad oko 40 sekundi, a sam let padobranom traje oko 10 min.

4. ROMANTIČNO VEČE ZA DVOJE UZ VINO

8. mart je idealna prilika da svojoj lepšoj polovini pružite nezaboravan romantičan doživljaj! Provedite noć sa voljenom osobom uz flašu vina po izboru (belo ili crveno), u jednom od najlepših apartmana u srcu Beograda. Na raspolaganju vam je Superior dvokrevetna soba sa bračnim ležajem u kojoj ćete moći da se maskimalno opustite pored voljene osobe.

5. KURS SAMOODBRANE

Dan žena je važan datum u istoriji, dan kada se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog pola. Poklon doživljaj "kurs samoodbrane za žene" je puno više od poznavanja nekoliko tehnika za odbijanje telesnih napada, na ovoj obuci se uči da je samoodbrana način da budemo i svesni okoline i potencijalnih opasnosti. Samoobrana za žene donosi i praktične tehnike zaštite i obrane u brojnim situacijama.

I ne zaboravite! Poklon za 8. mart ne sme da vam bude obaveza ili stres. Kod poklona nije bitna cena, odnosno vrednost poklona, samo utisak koji će ostaviti na osobu kojoj poklanjate. A doživljaj je poklon koji se pamti zauvek. Vaše je samo da izaberite vaučer za doživljaj u neobičnom ili ekskluzivnom pakovanju, a mi možemo da ga pošaljemo bilo gde u Srbiji, sa vašom ličnom posvetom.

E-bank by
BANCA INTESA

Poklon možete imati već
za nekoliko minuta

Brza isporuka, odmah na e-mail
ili dan kasnije pouzećem

Vaučer važi
12 meseci

Zamena vaučera u roku od
30 dana je besplatna

Ekskluzivno poklon
pakovanje

Banka Intesa
Visa Master Card Maestro
Visa Verified Master Card Verified

062 44 88 44 (pon - pet 8-16)

Ostanite sa nama u kontaktu

Copyright © 2018 ---- Doživljaji d.o.o. --- sva prava zadržana