062 44 88 44

(pon - pet 8-16)

Dozivljaji

Vaša korpa je prazna

Načini isporuke

Načini isporuke:

Trudimo se da uvek isporučimo doživljaj našim kupcima što pre. Ako se odlučite za plaćanje putem platne kartice i poručite naš e-vaučer, isporuka je odmah. Ukoliko se odlučite za uslugu danas za sutra, to podrazumeva preuzimanje i isporuku Vaše pošiljke u roku od jednog radnog dana od momenta preuzimanja. 

-       e-mail - isporuka vaučera putem e-maila odmah nakon plaćanja

-       Kurirska služba AKS Express Kurir - ekspresna usluga isporuke sledećeg radnog dana i subotom

e-vaučer 

Ako Vam je potreban poklon odmah i dovoljno je da Vam pošaljemo vaučer putem e-maila, idealan izbor za Vas je naš e-vaučer. 

Uštedite vreme i novac za poštarinu. Odmah nakon što izvršite plaćanje poslaćemo Vam vaučer na vaš e-mail. Vaučer je dovoljno samo odštampati i predati osobi, kojoj je namenjen.

Mogućnost plaćanja prilikom isporuke vaučera e-mailom je platnom karticom ili uplatom na račun u banci. Prilikom plaćanja karticom poslaćemo Vam vaučer na vaš e-mail bilo kada, računajući i vikend (non-stop), i to odmah nakon porudžbine, a u slučaju plaćanja na račun u banci odmah nakon prispeća uplate na naš račun.

 

Kurirska služba AKS Express

Ukoliko doživljaj poručite radnim danom do 12:00 h, isporučićemo Vam ga sledećeg radnog dana. Ukoliko doživljaj poručite u petak do 12:00 h, porudžbina će Vam biti isporučena u subotu. Porudžbinu, koju učinite posle 12:00h ćemo Vam isporučiti u roku od 2 radna dana.

U slučaju plaćanja putem uplate na račun u banci, porudžbina će Vam biti isporučena odmah nakon prispeća uplate na naš račun.

Pošiljku ćemo Vam isporučiti u toku sledećeg radnog dana, ali tačan termin isporuke nije moguće unapred odrediti. Kurir će Vas pre isporuke kontaktirati putem telefona, da bi sa Vama dogovorio detalje preuzimanja i informisaće Vas o približnom terminu isporuke, eventualno o iznosu za plaćanje (ukoliko plaćate pouzećem) i ostalim detaljima. U posebnim slučajevima, ukoliko pošiljku nije moguće isporučiti u prvom dogovorenom terminu, kurir će pokušati dostavu još jednom.

Reklamacije oštećenje pošiljke:

Primalac ili ovlašćeno lice može kurirskoj službi da izjavi reklamaciju zbog oštećenja ili umanjenja sadržine registrovane pošiljke, odmah prilikom uručenja pošiljke ili najkasnije narednog radnog dana.

Za pokretanje reklamacionog postupka primalac je dužan da podnese i dostavi sledeću dokumentaciju:

  1. Pisani zahtev za naknadu štete:

o    za pravna lica neophodno je zahtev podneti na memorandumu firme overen pečatom i potpisom

o    za fizička lica neophodno je zahtev overiti potpisom

  1. Potvrdu o preuzimanju/isporuci ekspres pošiljke
  2. Račun – otpremnicu koja je pratila pošiljku

Potrebnu dokumentaciju dostaviti na adresu: Aks express kurir doo, Gavrila Principa bb 15000 Šabac, (za službu Reklamacija) ili elektronskim putem slanjem e-maila na adresu poštanskog operatora reklamacije@aks-sabac.com

U slučaju kada je šteta prouzrokovana nepredvidivim događajima izvan ljudskih objektivnih mogućnosti (nesreće, prirodne katastrofe, štrajkovi, blokade puteva i sl.) kurirska služba ne može se smatrati odgovornom za nastalu štetu.

Cenovnik isporuka:

Vrednost porudžbine 0 - 9.999 RSD

  Način isporuke  

AKS Express kurir

e-vaučer

Način plaćanja

Pouzećem

190 RSD

Nije moguće

Uplatom na račun

144 RSD

              0 RSD

Platna kartica

144 RSD 

0 RSD

Vrednost porudžbine 10.000 RSD i više

  Način isporuke 

AKS Express kurir

e-vaučer

Način plaćanja

Pouzećem

0 RSD

Nije moguće

Uplatom na račun

0 RSD

 0 RSD

Platna kartica

0 RSD

0 RSD

  • Sve cene isporuke su sa PDV-om

Doživljaji

Počnite sa nama da živite!

Ukoliko imate neka pitanja, na koja niste našli odgovor, ne oklevajte i kontaktirajte nas. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

E-bank by
BANCA INTESA

Poklon možete imati već
za nekoliko minuta

Brza isporuka, odmah na e-mail
ili dan kasnije pouzećem

Vaučer važi
12 meseci

Zamena vaučera u roku od
30 dana je besplatna

Ekskluzivno poklon
pakovanje

Banka Intesa
Visa Master Card Maestro
Visa Verified Master Card Verified

062 44 88 44 (pon - pet 8-16)

Ostanite sa nama u kontaktu

Copyright © 2018 ---- Doživljaji d.o.o. --- sva prava zadržana