062 44 88 44

(pon - pet 8-16)

Dozivljaji

Vaša korpa je prazna

Politika privatnosti o upućivanju na kolačiće

Podaci o ličnosti klijenta ili korisnika Doživljaji.rs će koristiti samo u svrhu ispunjavanja vaučera (uključujući rezervisanje doživljaja) ili izmene vaučera, interne analize i radi promovisanja svoje usluge. Klijent ili korisnik se slažu sa ovim Uslovima kao i sa korišćenjem njihovih podataka o ličnosti (podaci o imenu, prezimenu, telefonskom broju, e-mailu i adresi) u svrhu ispunjenja obaveza povodom korišćenja usluge iz vaučera, interne analize i promovisanja usluga doživljaji.rs.

Saglasno odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 97/2008, 104/2009 - dr. zakon, 68/2012 - odluka US i 107/2012) klijent i korisnik imaju sledeća prava:

1) Pravo na obaveštenje o obradi podataka;

2) Pravo na uvid u podatke koji se na njega odnose što obuhvata pravo na pregled, čitanje i slušanje podataka, kao i pravljenje zabeležaka;

3) Pravo da zahteva kopiju podatka koji se na njega odnosi;

4) Pravo da od doživljaji.rs zahteva ispravku, dopunu, ažuriranje, brisanje podataka, kao i prekid i privremenu obustavu obrade.

Sva gore navedena prava klijent ili korisnik može da ostvari slanjem zahteva sa svoje e-mail adrese, koju je uneo na web stranici www.dozivljaji.rs, na sledeću e-mail adresu: informacije@dozivljaji.rs.

Podaci o ličnosti se čuvaju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Svi stečeni podaci o ličnosti se koriste isključivo u interne svrhe i ne otkrivaju se trećim licima. Izuzetno, Dobavljačima, podaci o ličnosti se mogu dati u kratkom roku, kako bi mogli da ispune obaveze iz vaučera.

Podaci o ličnosti su u potpunosti zaštićeni od zloupotrebe i čuvaju se u elektronskoj ili štampanoj formi.

Prihvatanjem ovih uslova od strane klijenta ili korisnika, doživljaji.rs ima ovlašćenje da koristi elektronski kontakt (e-poštu) kako bi distribuirala komercijalne ponude povodom kupovine i korišćenja usluga koje se objavljuju na web stranici: www.dozivljaji.rs. Doživljaji.rs je nadalje ovlašćen da obrađuje podatke o ličnosti o imenu, prezimenu i adresi kako bi promovisao svoje usluge i robu sve dok klijent ili korisnik izričito ne odbije takve usluge.

Klijent je saglasan da od doživljaji.rs prima komercijalne poruke u vezi usluga koje se oglašavaju putem internet sajta uz pravo da u svakom trenutku povuče saglasnost tako što će obavestiti sajt doživljaji.rs pismenim putem.

Svi sadržaji i informacije u onlajn prodavnici su isključivo u vlasništvu doživljaji.rs i povezanih lica. Takav sadržaj ili informacije ne mogu se koristiti ni na bilo koji način bez prethodne saglasnosti.

Onlajn prodavnica može biti povezana sa drugim internet stranicama trećih lica; Doživljaji.rs nije odgovorna za sadržaj takvih sajtova ili njihovih ponuđenih usluga.

Slanjem materijala (fotografije, video…) daje se saglasnost da doživljaji.rs iste koristi saglasno OUK.

Provera i obrada anonimnih podataka

Na ovoj stranici koristimo softver za analizu korišćenja a analizom tih podataka dolazimo do bitnih saznanja o potrebama korisnika. Ta saznanja doprinose daljem povećanju kvaliteta ponude.

Ove informacije koriste se isključivo za statističke potrebe. Ovde se radi isključivo o informacijama koje ne daju nikakve podatke o vama kao ličnosti niti odaju vaše lične podatke. Vi ste anonimni kao pojedinačni korisnik.


S tim u vezi upotrebljavaju se tzv. kolačići (cookies). Kolačići predstavljaju tekstualne podatke koji se snimaju na računaru posetioca vebsajta i na taj način omogućavaju prepoznavanje posetioca na bazi anonimnosti.

Doživljaji

Počnite sa nama da živite!

Ukoliko imate neka pitanja, na koja niste našli odgovor, ne oklevajte i kontaktirajte nas. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

E-bank by
BANCA INTESA

Poklon možete imati već
za nekoliko minuta

Brza isporuka, odmah na e-mail
ili dan kasnije pouzećem

Vaučer važi
12 meseci

Zamena vaučera u roku od
30 dana je besplatna

Ekskluzivno poklon
pakovanje

Banka Intesa
Visa Master Card Maestro
Visa Verified Master Card Verified

062 44 88 44 (pon - pet 8-16)

Ostanite sa nama u kontaktu

Copyright © 2018 ---- Doživljaji d.o.o. --- sva prava zadržana